Findes der alternative uformelle øvelser, hvis man har svært ved at holde mindful fokus på de daglige aktiviteter?

En god Mindful øvelse kan faktisk være en aktivitet / hobby, som man holder af at beskæftige sig med. Det drejer sig om at indlægge nogle pauser i hverdagen, hvor man beskæftiger sig med noget, der kan bringe en i ‘flow’, dvs. en tilstand, hvor man glemmer alt omkring sig, og hvor al opmærksomhed er 100% med på lige netop det, man beskæftiger sig med.

Gode eksempler er at indøve et musikstykke på klaveret, at deltage i flerstemmig korsang, at lægge et puslespil med mange brikker, at snitte ting i træ, eller – hvad der er en helt ny trend i USA og UK – at farvelægge tegninger og mønstre i malebøger.

Her er der ikke plads til at lade tankerne gå på rejse, når man arbejder på en stadig forfinelse af det, man sidde med.

Nemt at gå til, og virkelig en dejlig måde at træne en mindful tilstand.

God fornøjelse smiley

PS: Har netop læst, at malebogen “Secret Garden” ligger på toppen af Amazons liste over bedst sælgende bøger i USA smiley